Hírlevél feliratkozás
Küldés ismerősnek
Küldje el ezt az oldalt ismerőseinek, barátainak:

postheadericon Lelki sérülések

     A lelki traumák, feldolgozatlan lelki sérülések, érzelmi panaszok előbb-utóbb testi tünetekben manifesztálódik. Ezt elkerülendő célszerű mielőbb oldani a görcsöket, átbeszélni a lelki fájdalmakat.

Öt érv a pszichológia és a mentálhigiéné mellett:

• 1: Hatékony változás elérése: belső motivációnk és élethelyzeteink (nehézségek, családi állapot változás, halál és veszteség) sokszor változtatásra késztetnek minket, de úgy érezzük, egyedül túl kevesek vagyunk hozzá. Célirányos terápiával, szakszerű segítséggel a fejlődés potenciálja megsokszorozódik.


•  2: Új látásmód integrálása személyiségedbe: a problémákra felülről tekintés, a bonyolult helyzetek átértékelése, és mindaz a  támogatás, amit terapeutaként felkínálunk, garantálja személyiséged pozitív, hosszan tartó, stabil fejlődését. A terapeuta-kliens visszacsatolások mélyítik a lelki szinten benned lezajló változásokat, ezáltal bensővé tehetsz olyan tulajdonságokat, melyekre régen szerettél volna már szert tenni (önbizalom, magabiztosság..)


•  3: Függetlenség és biztonság: a beszélgetések célja nem a konzerv válaszok megtanítása, hanem az érzelmi függetlenség, az önálló döntés képességének kialakítása, a saját életünkért érzett felelősségvállalás megerősítése.


4: Tudatosan irányított élet: célok kitűzése, megvalósításuk érdekében felmerülő teendők meghatározása, döntések meghozatala és változtatására való képesség, problémák elemzése és kezelése – mindez a sikeresség, elégedettség érzetének a kulcsa, egyben biztonságod kulcsa is!


• 5: Kitejesedő emberi kapcsolatok: embertársaidhoz való közeledés, az értő meg/hallgatás, a bizalom, őszinte érdeklődésed kifejezése – ezeket a képességeket elsajátítva jobb lesz a kommunikációd, céltudatosabban fejlesztheted kapcsolataidat, és egyszer csak azt veszed észre több és értékesebb ember van melletted, mint eddig bármikor.

 

Merj segítséget kérni szakembereinktől. Tedd meg az első lépést, vedd fel a kapcsolatot a 06-30/248-6611 telefonon vagy

levélben Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen. Ne halogasd a jelentkezést, a problémák nem oldódnak meg maguktól!

 

Vélemények a terápiákról:

Szigeti Mónika | 5 / 5 csillag! 2014. 07. 29.

Már a kapcsolatfelvétel zökkenőmentessége, rugalmasságuk szimpatikus, bizalomteljes volt számomra. A terapeuta pedig hozzáértő, kedves, nyugalmat, bizalmat sugárzó, hiteles ember aki szaktudásával sokat segített nekem. Köszönöm a lehetőséget, sok embernek fogom ajánlani! Köszönöm!
Márkusné Hüll Andrea | 5 / 5 csillag! 2014. 07. 14.

Párkapcsolati tréningen vettem részt.Megismertem egy csodálatos embert Pányi Istvánt aki egy nagyszerů segìtséget adott e témában. Nagyon szépen köszönöm a munkáját.
Estók Anikó | 5 / 5 csillag! 2014. 07. 13.

Rendkívül hasznosnak és célratörőnek tartottam a terápiát és életvezetési tanácsokat. Megerősített a számomra kétséges elképzelésekben, amit a témáról saját megközelítésben gondoltam. Könnyen bizalmamba tudtam fogadni a terapeutát. Szakmai tudásával elégedett voltam. Nyugodt szívvel ajánlom, azoknak, akik elakadtak és megerősítésre várnak egy szakértelemmel rendelkező "kívülálló"-tól.
Kiraly G. Anna | 5 / 5 csillag! 2014. 07. 12.

Nagyon szimpatikus terapeutával találkoztam és beszélgettem. Nem volt probléma elette a megnyílás, kellemes stílusban es hitelesen vezetett, nem hozott kellemetlen helyzetbe, tapintatosan, tárgyilagosan kommunikált. Nyugodt szívvel ajánlom azoknak is, akik - mint en- nem konkrét esettel, hanem régóta tartó sikertelenségi folyamattal kivannak leszámolni... K.g.A.

Kiss László | 5 / 5 csillag! 2014. 07. 08.

Hasznosnak tartottam a tréning első beszélgetését és folytatom amig szükségét érzem.

 

Vissza a főoldalra

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com