Hírlevél feliratkozás
Küldés ismerősnek
Küldje el ezt az oldalt ismerőseinek, barátainak:
.
Szladek Zsuzsa ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. )

A természetgyógyászati rendelő vezetői Lóczi Márti és Pányi István, fantasztikus emberek!
Amit létrehoztak az maga a csoda, úgy emberileg, mint szakmailag. Sok-sok év munkája, tapasztalata, a családias légkör, a kedves, segítőkész és szakmájukat nagyon értő dolgozók is mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az egész ilyen tökéletes legyen.

A mai világban kuriózumnak számít, hogy nem az anyagiasság motiválja a munkájukat, hanem a szakmai hitelesség, emberség és segíteni akarás. Kívánom, hogy még nagyon sok ember tapasztalja meg a hely varázsát és a gyógyulást. Kitartást kívánok a munkátokhoz, győzzétek továbbra is szeretettel, hittel és erővel.

          Zsuzsi

Kedves Zsuzsi!

Köszönjük megtisztelő szavaidat, hidd el ezek a mondatok amiért érdemes csinálni. Ez ad erőt a mindennapokban, és a mosolyotokra fogunk emlékezni, ha a múltra gondolunk.

Sok-sok boldogságot nektek

István
................................................................................................................
.
Szigeti Mónika | 5 / 5 csillag! 2014. 07. 29.

Már a kapcsolatfelvétel zökkenőmentessége, rugalmasságuk szimpatikus, bizalomteljes volt számomra. A terapeuta pedig hozzáértő, kedves, nyugalmat, bizalmat sugárzó, hiteles ember aki szaktudásával sokat segített nekem. Köszönöm a lehetőséget, sok embernek fogom ajánlani! Köszönöm!
...............................................................................................................
.
Kedves Márti!
3 éve, kismamaként kerestelek fel, hogy a babavárás idején valamilyen megoldást kapjak az allergiám (négykeresztes házipor- atka, parlagfű, állati szőrök) leküzdésére, mert azt addig csak gyógyszerek szedésével lehetett kordában tartani, amit terhesen nem tehettem meg.

Az akupunktúrát javasoltad, és valóban, néhány kezelés jelentősen csökkentette a kellemetlen tüneteket, elviselhetővé téve az allergiás időszakot.
2008. februárjában megszületett egészségesen a kisfiam, és én azóta is az akupunktúrás kezeléseddel küzdök hatékonyan, gyógyszerek nélkül az allergia ellen. A tervezett nyaralás előtt két-három kezelés általában már elég ahhoz, hogy ne tüsszögéssel, szemvakarással és torokköszörüléssel teljenek a napjaim.
Köszönöm szépen!
 Csörsz Judit
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

..............................................................................................................

Baloghné Mantlik Anikó vagyok, március 2-án jártam Önöknél állapotfelmérésen. Ezúton is köszönöm, megkaptam az eredményt. Állítom, hogy találkozásunk egy új dimenziót nyitott az életemben. Már kerestem Debrecenben reflexológust, és mindenben igyekszem követni tanácsukat.
Ha Budapesten járok legközelebb, igyekszem felkeresni Önöket.

Üdvözlettel: Anikó

Anikó Baloghné Mantlik < Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. > írta

 ...............................................................................................................

Márti!

Köszönetet szeretnék mondani ajánlott jótanácsaidért.
Természetesen be is kell tartani a tanácsokat, csak úgy lehet
eredményeket elérni!!

1 éve mammográfiai vizsgálaton egy jelentősebb méretű cisztát állapítottak meg a bal mellemben. Tanácsért fordultam Hozzád! Ajánlottad, hogy a lábfejem felső oldalát körkörösen masszírozzam naponta legalább 2-szer 3-5 percig. Próbáltam betartani, ami nem mindig volt könnyű! De azért eredményt értem el.
Tegnap voltam az éves kontroll vizsgálaton, és a doktornő megkérdezte, hogy leszívásra került-e a múltkori vizsgálaton megállapított ciszta, mert most NINCS. Erre szerényen csak megemlítettem, hogy mégis csak jó tanáccsal látott el a természetgyógyászom!!! A továbbikra is azt ajánlotta, hogy folytassam bátran az alkalmazott terápiát, mert ennél jobbat Ő sem tud ajánlani!

Ennyit röviden az én sikertörténetemről. Ez az év nem is kezdődhetne jobb hírrel!

Még egyszer nagyon köszönöm!!
A továbbiakban is bizalommal fordulok Hozzád!

Üdvözlettel:

Fekete Amy

.............................................................................................................

"Köszönet a gyógyulásért!"

2003. februárja óta szenvedek. Enyhe arcüreg gyulladás szövődményeként állandó fájdalom érzet maradt a bal arcomban, eleinte arcidegzsábával kezeltek az orvosok. Ám minden kezelés hatástalan maradt. Készült CT, MRI, Tens kezelésen és elektromos kezeléseken is jártam, gyógyszereket szedtem. Végül neuro-vascularis kontaktus miatt műtétre került sor. Fél év után a fájdalom intenzívebben tért vissza, mint eddig bármikor. A diagnózis: műtéti szövődmény miatti szövetelhalás, melyen nem lehet segíteni, és ez a fájdalom életem velejárója marad. Azóta sok orvost és terapeutát végig látogattam, de segíteni sehol nem tudtak. Végül eljutottam Lóczi Márta okleveles természetgyógyászhoz, aki fülakupunktúrás kezelést alkalmazott. Jól döntöttem! Ő még jobban: bátorított és igaza lett. Már az első kezelés eredményt hozott, a fájdalom gyengébb lett, csak bizsergő remegés jelezte, hogy a kín okozója harcot kezdett a gyógyító tű ellen. Korábban a fájdalom 10-es skálán 8-10ig terjedt, a negyedik kezelés azonban robbanásszerű változást hozott! 5 év óta először végre érzem, hogy van szám, nyelvem, érzem újra a szagokat, ízeket, és nem köt le a kínszenvedés érzése. Ez a boldogság!

Lami Rudolfné Budapest, Fivér utca Tel: 3209131

.............................................................................................................

Kedves Márti és István!

Nem tudom emlékeznek-e rám, szeptemberben voltam a gyógyító központjukban. Az állapotfelmérésen derült ki a betegségem.

Bevallom, először kétkedve fogadtam az értékelést, biztos emlékeznek rá, vitatkoztam, nehezen akartam megbarátkozni a gondolattal, hogy ez velem megtörténhet. Persze rögtön szereztem szakorvosi beutalót, sajnos az eredmény alátámasztotta az Önök gyanúját.
Sajnos elkövettem egy hibát, tudom Mártika említette, hogy próbáljunk meg egy gyors kezeléssorozatot, de oda sem nagyon figyeltem. Akkor még azt hittem, biztos tévednek.

De egy újabb hibát is elkövettem, szakorvosi javaslatra gyorsan igent mondtam a műtétre. Megörültem annak, hogy pár nap alatt túl leszek az egészen, és végig sem gondoltam mit tehetnék egyebet. Hát a műtét hatásait a mai napig szenvedem.
Azóta utána olvastam, meg a családom is talált cikkeket, hogy talpmasszázzsal, akupunktúrával, teákkal meg ilyen dolgokkal sok esetben el tudták mulasztani a panaszokat, sőt egy idő után teljes gyógyulás is elérhető.
A lényeg az, hogy mára már jobban vagyok, amit leginkább Önöknek köszönhetek, hiszen, ha akkor nem veszik észre az íriszdiagnosztikából meg az aurámból, hogy beteg vagyok, ki tudja élnék-e most.

Szerettem volna felutazni Pestre, hogy ezeket szóban mondjam el, de tudom mennyire elfoglaltak, meg egy kicsit szégyellem is amiért hitetlen voltam az elején.

Szeretném, ha tudnák, hogy nap mint nap hálával gondolok Önökre, és mégegyszer köszönöm a munkájukat, a jó tanácsaikat, és az odafigyelést, szóval mindent.

Üdvözlettel: Szabóné Kisteleki Zsuzsa

................................................................................................................

az egészségem karbantartásában elévülhetetlen szerepe van a Központnak, köszönöm!

Sikerekben gazdag, Boldog Új Évet kívánok!

Tóth György

 


Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com