Hírlevél feliratkozás
Küldés ismerősnek
Küldje el ezt az oldalt ismerőseinek, barátainak:

postheadericon Aktuális tanfolyamok

"Tanulj otthon" online iskola

Alaptanfolyamok:

Tanfolyam 19.000 - 29.000,- Ft

Továbbképző tanfolyamok

- Kínai arcdiagnosztika és meridián masszázs 

- Arcreflexológia & kristály arcmasszázs

- Irodai office + bambusz menedzser masszázs

- SPA bőrápoló masszázsok

- SPA lábmasszázs (lúdtalp, ödéma, akupresszúra)

Tanfolyami díj: 11.000- 15.000,- Ft

 Otthoni egészségvédő technikák

- Stresszoldó fej-nyak-hát masszázs

- Látás-hallás javítás, fejfájás kezelés

- Bai-hui energetikai kezelés

- Ízületi fájdalmak kezelése

- Gyermek stresszkezelés, tartásjavítás

Tanfolyami díj: 9.000,- Ft

 

Áraink tanfolyamonként értendők, a jegyzet és egy óra skype konzultáció díját is tartalmazzák!

Az arcmasszázs és lábfej analízis tanfolyamok előképzettséget nem igényelnek, otthoni használatra is ajánljuk!

Jelentkezz most és kérj bővebb tájékoztatót:itt

Gyorsabb jelentkezés telefon: (+36-30) 9510-989

Tanfolyamainkon garantáljuk, hogy jól használható, elméleti és gyakorlati tudás birtokosa leszel, amely lehetőséget ad eddig megszerzett tudásod tökéletesítésére vagy egy új szakmában történő elhelyezkedésre.

Masszázshoz szükséges krémeket, olajokat, textíliákat és egyéb kellékeket web-áruházunkban megtalálod : www.harmoniamasszazskellek.hu

A kezelésekhez használható masszázs krémek és olajok nagyker áron itt megvásárolhatók!

alt


 alt

Nézd meg kisfilmünket a tanfolyamokról:

Minek várni, már most elküldheted jelentkezésedet a tanfolyamainkra!

e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Vissza a főoldalra

Az oktatás tematikája dióhéjban:

Svédmasszázs:

A képzés gyakorlati központú, a tanfolyam végére a hallgatók képesek lesznek egy teljes test frissítő kezelését végrehajtani, tanácsokat adni bizonyos tartásproblémák, gerincterhelés esetén. A masszázskezelés által segítséget nyújthatnak ülő és állófoglalkozásúaknak, olyan egészséges embereknek, akik fokozott mozgásszervi terhelés miatt időnként fáradtnak érzik magukat, néha fejfájással, szemfáradtsággal küzdenek.

A svédmasszázzsal végzett terápia során alapvető a vérkeringés fokozása, a méregtelenítés elősegítése, a lerakódott zsír és salakanyagok kiürítése. Megszüntethetők az ízületekben fellépő feszülések, letapadások. Fokozódik a nyirokkeringés, az anyagcsere és a vizelet kiválasztás, ezáltal erősödik az immunrendszer.

Masszázs után növekszik az izomzat teljesítőképessége, mozgásunk gyorsabbá, izmaink terhelhetőbbé válnak. Minden érintés csodálatos hatást fejt ki az idegrendszerre, hiszen kisimítja, megnyugtatja azt.

Elmélet:
Masszázstörténet Élettani hatások /közvetett és közvetlen/ A test izmai, izületei, a gerinc felépítése A mozgás szervrendszerének működése Mozgásszervi panaszok osztályozása

Gyakorlat:
A svédmasszázs alapfogásainak elsajátítása. Számba vesszük ezek kombinációs lehetőségeit, és készség szinté fejlesztjük. Begyakoroljuk az intenzitás, testtáji sorrend, nyomás erősség kiválasztásának módjait, valamint a külső körülmények létrehozásának fokozatait.

Ára: 29.000,- Ft

Talpmasszázs:

A tanfolyam végén a hallgatók képesek lesznek önállóan végrehajtani a talpmasszázs kezelést, amellyel könnyíthetnek az igénybe vett lábakon, keringésjavulást érhetnek el a talpon található zónák területén, közérzetjavulást eredményező, preventív kezelést hajtanak végre.

Talpmasszázzsal kiüríthetők a szervezetet gyengítő, helytelen táplálkozás vagy elégtelen folyadékfogyasztás miatt felszaporodó salakanyagok, megszüntethető a szerveinket érintő energia-blokk, fokozható a kiválasztás, az anyagcsere, ezáltal könnyebben lábalunk ki az esetleges betegségekből, ami még fontosabb, meg is akadályozhatjuk azok kialakulását. Gyors és hatékony fájdalomcsillapításra alkalmas.

Elmélet:
Masszázstörténet, a talp reflexpontjainak elhelyezkedése, lerakódások fajtái. Kötöttségek a masszázs során. Betegségek kialakulása, tüneteinek osztályozása.

Gyakorlat:
Zónatérkép használata, fogások elsajátítása, időtartam és erőssége.

Ára: 29.000,- Ft

alt         alt         alt    

Kínai arcdiagnosztika és akupresszúrás arcmasszázs:

A tanfolyamon megtanuljuk a kínai arcdiagnosztika alapjait, hogyan, mely jelekből ismerhető fel az egészségi állapot változása. Az arcmasszázs során nem csak az akupunktúrás pontok elhelyezkedését, kezelését sajátítjuk el, hanem megtanuljuk a kötőszöveti méregtelenítést, és a kozmetikai ránckelezést kínai módszerét is.

Ára: 11.000,- Ft

Fogyasztó & Cellulit masszázs 3 felvonásban:

A végzett hallgatók alkalmasak lesznek egy fogyasztó és/vagy cellulit kezelő kúra végig vitelére, a speciális masszázs végrehajtására, a fogyasztó méregtelenítő kúrával kapcsolatos táplálkozási, életviteli tanácsadásra, a legmegfelelőbb kiegészítő terápiák meghatározására. Harmadik blokkban megtanulják a testmaszkok használatát.

Ára: 19.000,- Ft/tanfolyam

A különleges Lábfej analízis tanfolyam:

Az ősi civilizációk fontosnak érezték vizsgálni a láb jellegzetességeit, eltéréseit, pontos információt nyerve testünk és lelkünk állapotáról. Ugyan a mai pszicho-immunológia is elismeri, hogy van kapcsolat, de nem kap megfelelő hangsúlyt a mindennapjainkban a láb analízis. Megismerve a láb szimbolikáját, jobban megérthetjük szervezetünk működését. A láb egyes vonásain keresztül feltárul egyensúlyi állapotunk, betegségeink és lelki zavaraink oka. Szemölcstől a bütyökig, semmi sem véletlenül jelenik meg a lábunkon. Ismerd meg e titokzatos tudományt tanfolyamunkon.

Ára: 11.000,- Ft

Alaptanfolyamainkról munkavállalásra alkalmas igazolást kapnak hallgatóink!

 További részletek 06-30/9510-989  vagy Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  

alt          alt

Garantáljuk, hogy nálunk az elvárásaidnak megfelelő képzést kapod! A tanfolyam elvégzése után biztonsággal végzed majd a masszázs kezeléseket, felismered a fájdalmak okait, tanácsért fordulhatnak hozzád az egészség helyreállítása érdekében.

Minden tanulni vágyót szeretettel várok!

Lóczi Márta

holisztikus terapeuta, természetgyógyász, oktató

Természetgyógyász és masszőr képzés online!


Vissza a főoldalra

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com