Hírlevél feliratkozás
Küldés ismerősnek
Küldje el ezt az oldalt ismerőseinek, barátainak:

postheadericon Munkáltatók részére

Kedves munkaadók!


Gondoljanak bele, az irodai masszázs lehetőségét alkalmazottaik nem csak hűségükkel, bizalmukkal fogják megköszönni, hanem nagyobb lelkesedéssel, több kedvvel és odafigyeléssel folytatják a munkát, amiért az ügyfelek is hálásak lesznek, közvetlen profitot hozva a cégnek.


Munkaidő kiesés: NEM!

Mindössze 10-15 percet vesz igénybe, cserébe egy terhelhetőbb, koncentrálni képes egészséges dolgozót nyer, aki maximálisan lojális a céghez.Kérjen cégre szabott egyedi, kedvezményes árajánlatot.

                      Tapasztalataink szerint heti két alkalommal végzett office masszázzsal tartós hatás érhető el az ülőmunka ártalmainak csökkentése terén és csökkenthető a betegségből adódó munkaidő kiesések száma.  A kis helyigényű, rendkívül kényelmes speciális mobilszék, bármely munkahelyen felállítható, nem zavarja a munkavégzést.

Alkalmazható jutalomképpen, érzékeltetve a fokozott figyelmet beosztottaink iránt, de méltán népszerű egészségnapon, rendezvényeken és partnertalálkozókon is.

 

Megrendelés egyeztetés a 06-30/248-6611 telefonon vagy levélben az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen

Referenciáink:
Számos nagyszabású rendezvényen, Magyarországon és Hollandiában egyaránt, a Harmónia Életreform Központ mutathatta be a wellness szolgáltatások körét, köztük az irodai masszázs preventív alkalmazási lehetőségeit.

          

 

Kollegáink jól felkészült, okleveles természetgyógyász végzettséggel rendelkezők, masszőrök, akik örömmel segítik az Önök intézményének egészségtudatos mindennapjait.

Vissza a főoldalra
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com