Hírlevél feliratkozás
Küldés ismerősnek
Küldje el ezt az oldalt ismerőseinek, barátainak:

Íriszdiagnosztikáról bővebben

Élettani folyamatok:

A szerveinkből érkező impulzusok az agy speciális sejtjeibe továbbítódnak, innen az ingerek egy része az agykéregbe és az ideghártyára kerül. Így lehetséges az, hogy a szem szivárványhártyája - írisze - a testünk valamennyi szervének reprezentánsa.

Minden betegség, erős vagy ismétlődő inger, külsérelmi behatás, toxikus terheltség, lelki zavar, fellelhető nyomot hagy az íriszünkön, mindig azonos, jól behatárolható helyen. A szűrés során ezt vizsgáljuk a szemünk íriszén.

Ugyan hagyományos orvosi értelemben ez a diagnosztikai módszer nem tekinthető specifikusnak, és nem mondható egzakt tudománynak, mégis tagadhatatlan a módszer eredményessége mivel pontos, megbízható információkat ad a szakavatott természetgyógyász iridológusnak.

Egy-egy szektorban több szerv állapota is tükröződhet, amelyet kivédhetünk, ha az állapotfelmérés során egyéb diagnosztikai módszereket is alkalmazunk. Ezek közül is a legfontosabb a vérből és vizeletből nyert adatok, a reflexológiai vizsgálat, biorezonanciás műszerrel meghatározott eltérések és a mentális egyensúly megállapítása.


Ellenjavallatok:

- erősen sérült, operált szem esetén
- lézeres szemműtétet követő fél évben
- 3 éves kor alatti gyermeknél
- kötőhártya gyulladásnál

 


Jó ha tudod:

- a kontaktlencse viselése nem akadályozza az írisz vizsgálatát
- az íriszdiagnosztika sem csodaszer, ezért célszerű más diagnosztikai módszerekkel együtt végeztetni.


Honnan ered az íriszdiagnosztika: 
Az ókori Egyiptomban már bizonyíthatóan használták, de az újkori felfedezése Madách Imre orvosához kötődik. Péczely doktor nevével fémjelzett, és 1880-óta többször finomított és részletezett szervtérkép alapján, megfigyelhetjük a szervezet működését, letapogathatjuk gyenge pontjait.Ne habozz, ismerd meg egészségi állapotodat!

Kérj időpontot a vizsgálatokra: 06-30/248-6611

Írisz fotó

 


Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com