Hírlevél feliratkozás
Küldés ismerősnek
Küldje el ezt az oldalt ismerőseinek, barátainak:

Létezik recept a boldog párkapcsolatra?

Igen, és mi megosztjuk Veled!

A legtöbb félelmünk és rossz döntésünk abból a tévhitből fakad, hogy nem vagyunk eléggé szerethetőek.
Szeretet nélkül pedig nem tudunk élni, ezért mindent megteszünk, hogy kiérdemeljük azt.
Pénzzel kápráztatjuk el a másikat, fitogtatjuk befolyásunkat, bizonygatjuk nagyszerűségünket, mert azt hisszük, ezzel elérjük az óhajtott szeretetet.
A másik probléma, hogy túl hamar ítélkezünk. Nem tudjuk elfogadni a másik vélt vagy valós hibáit, egy idealizált, "tökéletes" társat, a mi mércénk szerint élő és gondolkodó partnert szeretnénk.

Ahhoz, hogy boldog és kiegyensúlyozott életet, tartalmas párkapcsolatot alakítsunk ki, először is el kell fogadnunk önmagunkat, szeretnünk kell a bennünk élő gyermeket, meg kell bocsátanunk önmagunk és mások tévedéseit- vagyis fel kell építenünk egy stabil, nyitott és mindenki számára vonzó személyiséget.

Meg kell szabadulnunk elvárásainktól, függőséget generáló dühkitöréseinktől, a finom és kevésbé lágy érzelmi zsarolásainktól, haragunktól és csalódottságunktól, melyeket előző kapcsolatainkból hozunk.

Az út nehéz és göröngyös, az építkezés fárasztó, kitartást és eltökéltséget kíván.
Az eredmény: boldog, tartalmas párkapcsolat, érzelmi stabilitás, SZERETHETŐSÉG.
A nehézségekkel azonban nem kell egyedül megküzdened, melletted vagyunk!

 

Vélemények a terápiákról:

Szigeti Mónika | 5 / 5 csillag!

Már a kapcsolatfelvétel zökkenőmentessége, rugalmasságuk szimpatikus, bizalomteljes volt számomra. A terapeuta pedig hozzáértő, kedves, nyugalmat, bizalmat sugárzó, hiteles ember aki szaktudásával sokat segített nekem. Köszönöm a lehetőséget, sok embernek fogom ajánlani! Köszönöm!
 
Márkusné Hüll Andrea | 5 / 5 csillag!

Párkapcsolati tréningen vettem részt. Megismertem egy csodálatos embert Pányi Istvánt aki egy nagyszerű segìtséget adott e témában. Nagyon szépen köszönöm a munkáját.
 
Estók Anikó | 5 / 5 csillag!

Rendkívül hasznosnak és célratörőnek tartottam a terápiát és életvezetési tanácsokat. Megerősített a számomra kétséges elképzelésekben, amit a témáról saját megközelítésben gondoltam. Könnyen bizalmamba tudtam fogadni a terapeutát. Szakmai tudásával elégedett voltam. Nyugodt szívvel ajánlom, azoknak, akik elakadtak és megerősítésre várnak egy szakértelemmel rendelkező "kívülálló"-tól.
 
Kiraly G. Anna | 5 / 5 csillag!

Nagyon szimpatikus terapeutával találkoztam és beszélgettem. Nem volt probléma elette a megnyílás, kellemes stílusban es hitelesen vezetett, nem hozott kellemetlen helyzetbe, tapintatosan, tárgyilagosan kommunikált. Nyugodt szívvel ajánlom azoknak is, akik - mint én- nem konkrét esettel, hanem régóta tartó sikertelenségi folyamattal kivannak leszámolni... K.g.A.

Kiss László | 5 / 5 csillag!

Hasznosnak tartottam a tréning első beszélgetését és folytatom amíg szükségét érzem.

 

alt   

Jelentkezés a segítő beszélgetésre: 06-30/9510989

Holisztikus Gyógyitó Központ Budapest 22.kerület

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com